Vevi Jätevesipumppaamo ja kiinteistöpumppaamo. Luonnonmukainen ratkaisu kotitalouksien ja suurempien yksiköiden jätevesien käsittelylle.Käytämme

laatua tuotteissamme.

Vevi pumppaamoiden huollot:

www.kopatekoy.fi

puh: 045 3589 938

OY Vevi-Va AB on vevi-keskittämisrenkaiden valmistaja ja alan markkinajohtaja Suomessa. Yritys on myös merkittävä toimija niinikään vevi-merkkisten paineviemäripumppaamoiden valmistajana ja markkinoijana.

Kaikki tuotteemme valmistamme Lapinjärvellä hyvien yhteyksien varrella ja olemme tunnettuja nopeista ja täsmällisistä toimituksista.

Tarjoamme luonnonmukaista ratkaisua kotitalouksien jätevesien käsittelylle ja luotettavaa ratkaisua tienalituksiin laadukkailla tienalitustuotteillamme.

Käyttämämme raaka-aineet ovat korkealaatuiset. Yhteistyökumppanimme on jo kolmisenkymmentä vuotta toimittanut tuotteisiimme tarvittavia komponentteja ja raaka-aineita joka takaa niiden pitkä-ikäisyyden ja keston vaativissakin olosuhteissa.

Tuotteitamme käyttävät kunnat, kaupungit, vesilaitokset, urakoitsiajat ja yksityiset kotitaloudet. Johtavat suunnittelijat ovat todenneet tuotteemme laadullisesti erinomaisiksi ja siten ne ovat löytäneet tiensä vaativimpiin kohteisiin.

OY VEVI-VA AB:n tuotteet kuten
-Pumppaamo on kotimainen ja on saatavana BAGA, FLYGT tai WILO – merkkisillä laadukkailla pumpuilla tarpeen mukaan.

Toimimme puhtaan ympäristön puolesta, siksi VEVI-TUOTTEET ovat luonnollinen valinta!Klikkaa ilmoitusta niin saat lisätietoa.