pumppaamo

pumppaamoPumppaamot, jätevesipumput ja jätevesipumppaamo omakotitaloon ja kesämökille

Olemme vevi-keskittämisrenkaiden valmistaja ja alan markkinajohtaja Suomessa. Olemme myös merkittävä toimija vevi-merkkisten paineviemäripumppaamoiden valmistajana ja markkinoijana. Meiltä saat pumppaamot ja jätevesipumput tarpeiden mukaan räätälöitynä. Valmistamamme pumppaamot ovat tarkoitettu haja-asutusalueiden kiinteistöjen tai johtolinjojen jätevesipumppaamoiksi alueilla, joissa viettoviemäri ei ole mahdollinen. Pumppaamossa on kansivaihtoehtoina joko teleskooppinen valurautakansisto tai eristetty/lukittava muovikansisto. Kansistot ovat halkaisijaltaan 600mm, 800mm ja 1000mm. Mallista riippuen kaivoihin on saatavana lämpöeristetty välikansi ja nousuputken ulkopuolinen eristys. Säiliöiden halkaisijat ovat 600-1600mm. Säiliöt ovat saatavana myös alumiinikannella. Vevi-pumppaamot voi varustella erilaisilla pumpuilla ja jätevesipumput voi valikoida oman tarpeen mukaan. Vaihtoehtona valikoimassamme ovat esimerkiksi ruuvipumppaamot. Meiltä löytyvät ruotsalaisen BAGA-yhtiön laadukas 3-vaiheinen ruuvipumppu jätevedelle, joka on tehokas, mutta edullinen vaihtoehto. BAGA-keskipakopumppuja saa eri vahvuuksilla ja pumppaamon saa myös Flygt-ruuvipumpulla ja Wilo-keskipakopumpulla varustettuina.

Räätälöimme pumppaamot ja jätevesipumput tarpeiden mukaan

Vahvuutemme on mahdollisuus räätälöidä pumppaamot asiakkaan tarpeiden mukaan! Pumppaamo on eristetty yläosastaan niin rungon, kannen kuin välikannenkin osalta. Vevi-pumppaamon vakiovarusteisiin kuuluu huuhteluyhde jonka kautta mahdolliset tukkeutumat painehuuhdellaan pois. Pumppaamon vahva rakenne kestää maa-aineksen kovankin paineen. Vevi-pumppaamon varatila mahdollistaa 2-3 päivän ajan käytetyn jäteveden varastoinnin huoltomiestä odotellessa. Kaikki huoltoa vaativat komponentit ovat hyvin esillä kannen alla samoin kuin kaikki huolto-ohjeetkin.

Jätevesipumppaamo kesämökille ja jätevesipumppaamo omakotitaloon

On olemassa erilaisia vaihtoehtoja jätevesien puhdistamiseksi. Räätälöimme yksilöllisesti kaikki myymämme jätevesijärjestelmät, olipa kyseessä jätevesipumppaamo omakotitaloon tai jätevesipumppaamo kesämökille. Otamme huomioon jätevesipumppaamoa asentaessamme, minkälaiselle tontille se tulee ja pystymme asentamaan ne kaikenlaisiin maaperiin, olipa kyseessä kallioinen rantatontti, hiekkapohja tai savimaa. Jätevesilaitteisto täytyy asentaa oikein, että se ei aiheuta haittaa ympäristölle. Oikean jätevesijärjestelmän valintaan vaikuttavat tontin maaperän lisäksi monet muut asiat, kuten esimerkiksi tontin sijainti ja tontin muoto, onko rakennus pohjavesialueella, ranta-alueella tai kuinka paljon siellä käytetään painevettä ja onko kiinteistössä vesivessa. Ota yhteyttä ja etsitään juuri sinulle sopiva vaihtoehto!

Ota yhteyttä:

Nimi*:

Yritys*:

Puh*:

Sähköposti*:

Viesti:

* tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.