Keskitysrenkaat virtausputken keskittämiseen

Keskitysrenkaat virtausputkille

Keskitysrenkaissa ja niihin liittyvissä tarvikkeissa olemme maan johtava valmistaja. Olemme yli 20 vuoden aikana kehittäneet tienalitustuotteistoamme vaativissa olosuhteissa niin kaasuputkityömailla Meksikonlahdella kuin öljynporauslautoilla Norjassa.

Keskitysrenkaamme on kehitetty pysymään paikoillaan kaikissa olosuhteissa ja niiden paikoilleen asettaminen sekä kiristäminen onnistuu helposti niin savessa kuin pakkasessakin. Keskittämisrenkailla keskitetään virtausputki esim. puhdasvesi-, jätevesi- tai kaasuputket tienalituksissa suojaputkeen jolloin hankausta ei pääse syntymään virtaus-ja suojaputkien välillä.

Valmistamme myös kaksoisrenkaita jolloin samaan suojaputkeen voidaan sujuttaa kaksi virtausputkea.

Keskitysrenkaat kiristetään helposti kiristyspultilla ( M8-M12 ) niin että keskittämisrenkaan kuormitus saadaan tasaiseksi koko keskittämistuen alla olevalla alueella. Näin vältytään virheasennoilta.

Keskittämisrenkaita valmistamme kaikissa kokoluokissa 90 – 1800 mm, tämän lisäksi toimitamme tilauksesta 2 – 3 viikon toimitusajalla räätälöityjä keskittämisrenkaan jalkaratkaisuja oikean virtauskulman saamiseksi.

VEVI- keskittämisrenkaat valmistetaan PE – muovista ja jalkaosat hitsataan kiinni keskittämisrenkaaseen sekä muotoillaan kulmistaan asennuksen helpottamiseksi.