Keskitysrenkaat virtausputken keskittämiseen

Keskitysrenkaat virtausputkille

Keskitysrenkaissa ja niihin liittyvissä tarvikkeissa olemme maan johtava valmistaja. Olemme myös merkittävä toimija Vevi-merkkisten paineviemäripumppaamoiden valmistajana ja markkinoijana. Olemme yli 20 vuoden aikana kehittäneet tienalitustuotteistoamme vaativissa olosuhteissa niin kaasuputkityömailla Meksikonlahdella kuin öljynporauslautoilla Norjassa. Tarjoamme laadukkaat keskitysrenkaat yrityksille.

Laadukas keskitysrengas kestää vaativimmissakin olosuhteissa ja ylläpitää virtausputkien suorituskykyä. Keskitysrenkaamme on kehitetty pysymään paikoillaan kaikissa olosuhteissa ja niiden paikoilleen asettaminen sekä kiristäminen onnistuvat helposti niin savessa kuin pakkasellakin. Keskittämisrenkailla keskitetään virtausputket, kuten puhdasvesi-, jätevesi- tai kaasuputket tienalituksissa suojaputkeen, jolloin hankausta ei pääse syntymään virtaus- ja suojaputkien välillä.

Valmistamme myös kaksoisrenkaita jolloin samaan suojaputkeen voidaan sujuttaa kaksi virtausputkea.

Keskitysrengas kiristetään helposti kiristyspultilla (M8-M12) siten, että keskittämisrenkaan kuormitus saadaan tasaiseksi koko keskittämistuen alla olevalla alueella. Näin vältytään virheasennoilta.

Keskittämisrenkaita valmistamme kaikissa kokoluokissa 90–1800 mm, minkä lisäksi toimitamme tilauksesta 2–3 viikon toimitusajalla räätälöityjä keskittämisrenkaan jalkaratkaisuja oikean virtauskulman saamiseksi.

VEVI-keskittämisrenkaat valmistetaan PE–muovista ja jalkaosat hitsataan kiinni keskittämisrenkaaseen sekä muotoillaan kulmistaan asennuksen helpottamiseksi.

Valmistamme kaikki tuotteemme Lapinjärvellä hyvien yhteyksien varrella ja olemme tunnettuja nopeista ja täsmällisistä toimituksista. Tarjoamme luotettavan ratkaisun tienalituksiin laadukkailla tienalitustuotteillamme. Meiltä löydät laadukkaat keskitysrenkaat yrityksille. Jos haluat lisätietoja keskitysrenkaista tai tarvitset apua oikean tuotteen valinnassa, ota yhteyttä asiantuntevaan tiimiimme!

Ota yhteyttä:

Nimi*:

Yritys*:

Puh*:

Sähköposti*:

Viesti:

* tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.