Ajankohtaista


KESÄKUU 2021

Nyt on pöhinää! Hienoa, että maamme on pian taas auki ja tapaamisetkin mahdollisia.

Meillä on ollut ihan hyvä tilanne koko kevään ja olemme varautuneet lisääntyvään kysyntään niin keskittämisrenkaissa, pumppaamoissa kuin erikoiskaivojenkin osalta.

Olemme jälleen tuomassa markkinoille uuden innovaation, joka tulee tarpeeseen! Vahat pumput ja pumppaamot, varsinkin rannikkoseudulle asennetut ruuvipumppaamot ( SKT, HYDROMATIC ) ja niissä olevat pumput ovat tulleet tiensä päähän!

Nyt kannattaa ottaa käyttöön joko VEVI-VAIHTARI eli BAGA GS 15 A RUUVIPUMPPUSETTI jonka voi asentaa kätevästi vanhaan esim. SKT - merkkisiin LPS - toiminnalla toimiviin vanhoihin kaivoihin, jolloin vanha pumppu nostetaan pois ja uusi asennetaan tilalle. Mikäli haluat uusia koko kaivon kannattaa panostaa vevi-jätepumppaamoon ja nimenomaan 1200 pallomalliin, jolloin saat varatilavuuden n. 1m3 johon mahtuu 2-3 päivän jätevedet häiriötilanteessa, huuhteluyhteen josta voidaan huuhdella tukokset pois sekä kokonaisuudessaan hyvin eristetyn kotimaisen ruuvipumppaamon jossa tehokas Bagan repivä ruuvipumppu.

Lisätietoja Vaihtari-setistä saat meiltä tai alueurakoitsijoiltamme. Onninen lanseeraa tämän uutuuden maanlaajuisesti nyt kesällä joten nyt pumppua vaihtamaan!


TAMMIKUU 2021

Hyyvää Uutta Vuotta!
Valoa putken päässä!
Näyttää paremmalta, mutta ei hosuta, noudatetaan edelleen suosituksia niin kyllä se tästä.
Tänä vuonna tulemme panostamaan kasvuun. Markkinointitoimenpiteemme tulevat näkymään ja vevi- tuotemerkkimme tulee vahvistumaan entisestään.
Toivotamme kaikille asiakkaillemme ja toimittajillemme menestystä vuonna 2021.


MARRASKUU 2020

Oy Vevi-Va Ab on valittu kotikuntansa, Lapinjärven, vuoden yritykseksi! Olemme ylpeitä tästä saavutuksesta ahkeran henkilökuntaamme ja teitä, asiakkaitamme, kiittäen!
Edellisen kerran tämä kunnia osui kohdallemme 2018, joten kokemusta on!
Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.


SYYSKUU 2020

Nyt lähti ensimmäinen vevi-minipumppaamotoimitus Onniselle (kuva Onnisen vastaanotosta Vantaalla) ja Suomela-lehden ilmoituskampanja ''PASKAT PUTKEEN'' käynnistyy valtakunnallisesti ja keskittyy uusiin käteviin pumppaamoihin, joissa sykkii hyvä sydän, Baga - Pumppu joka ei petä vaativissakaan olosuhteissa.

Vevi-minipumppaamo saatavana myös alueurakoitsijoiltamme:
Sipoo: Stefan Granqvist puh. 040 031 7263
Porvoo: Kaj Rosenström Tel. 040 046 5110
Kirkkonummi: Espoo Janne Hilden Puh. 040 052 4638
Kymenlaakso: Tero Julku Puh. 040 750 3295

UUTUUKSIA LUVASSA! Vevi-Va Oy lanseeraa yhdessä Onnisen kanssa laadukkaan jätevesipumppaamon, joka soveltuu mökille ja vapaa-ajan rakennuksiin, tiukkoihinkin paikkoihin! Seuraa ilmoittelua mm Suomela - lehdessä syyskuun numerossa!


KESÄKUU 2020

Hienoa kun paluu normaaliin on alkanut! Meillä Vevi-Va Oy:ssä on tilauskantaa piisannut, josta olemme kiitollisia asiakaskunnallemme, joka on paiskinut töitä pandemiasta huolimatta. Myös laadukkaat vevi-tuotteemme sekä alue-edustajamme ovat suoriutuneet tässä tilanteessa kiitettävästi! Tästä on hyvä jatkaa ! Lanseeraamme nyt vevi-minijätepumppaamon, joka soveltuu mainiosti vaikkapa mökkikäyttöön, taattua vevi-laatua.MAALISKUU 2020

Meillä on ilo toivottaa joukkoomme uusi sopimusurakoitsija, Taitokaivu Oy, joka tulee edustamaan yhtiötämme Kymenlaaksossa eli Kouvola – Hamina – Kotka -seudulla. Taitokaivu Oy:n TJ on Tero Julku, puh. 0407503295 ja kotipaikka on Valkeala. Taitokaivu hoitaa kaikki maanrakennustyöt ammattitaidolla ja asentaa siis myös korkealaatuisia vevi-jätevesipumppaamoitamme ja vesimittarikaivojamme kyseiselle alueelle.

Oy Vevi-Va Ab toimii viranomaisten määräyksiä ja suosituksia noudattaen ja uskomme että asiat kyllä hoituvat myös etänä mikä koskee niin suunnittelua, tilauksia kuin toimituksiakin. Vaikka meitä koetellaan, pidetään rattaat rasvattuina ja jätevedet liikkeellä!


HELMIKUU 2020

Voimme hyvillä mielin kertoa, että T:mi STEFAN GRANQVIST, Sipoo, puh. 040 031 7263, on uusi yhteistyökumppanimme, jälleenmyyjämme ja alue-urakoitsijamme kyseisellä alueella. Stefanin yritys on toiminut vuosikausia tiiviissä yhteistyössä mm. Sipoon kunnan kanssa ja on alueella johtava alan yritys. Stefan täydentää Vevi-Va:n sopimusurakoitsijajoukkoa, jossa jo ennestään toimivat Porvoossa ja Itä-Uudellamaalla Kaj Rosenström Oy, Puh. 040 046 5110 ja Länsi-Uudellamaalla Kirkkonummen JH-Kiinteistöpalvelu Oy, Puh. 040 052 4638. Molemmat ovat alueensa johtavia yrityksiä. Nämä yritykset hoitavat niin kaivuut, suunnittelun kuin vevi-jätevesipumppaamot ja niihin kuuluvat komponentit.


MARRASKUU 2019

Länsi - Suomen urakoitsijamme, KIRKKONUMMEN JH-KIINTEISTÖPALVELU OY, toimii vevi-pumppaamo edustajanamme ESPOON KOTIMÄESSÄ. Kyseisellä yrityksellä on pitkä kokemus alalla ja on jo tuttu monelle kiinteistönomistajalle niin Espoossa kuin Kirkkonummellakin.
Tämä alan ammattilainen tarjoaa edullisesti ilmaisen katselmuksen ja kilpailukykyiseen hintaan vevi-pumppaamopaketin asennettuna sisältäen kaivuun ja suunnittelun .


HEINÄKUU 2019

Oy Vevi-Va Ab ja Kari-Finn Oy tiivistävät yhteistyötään vevi-Pumppaamot tuoteryhmässä. Kari-Finn Oy on johtava pintojen valvonta- ja hallintalaitteiden valmistaja. Yritykset ovat tehneet yhteistyötä jo vuosia, mutta viimeisen puolentoista vuoden aikana vevi-pumppaamoiden menekki on kasvanut merkittävästi ja siksi on tärkeää että myös uusin teknologia on koko ajan seurannassa ja käytössä tarpeen mukaan.


KESÄKUU 2019

Hyviä uutisia KOTIMÄKI - SIIKAJÄRVI kohteestamme jossa, yhtestyökumppanimme pääsee vihdoinkin tositoimiin lupa-asioiden selvittyä pitkän odotuksen jälkeen.

Kaiken kaikkiaan sekä keskittämisrenkaissa että pumppaamoissa vevi-tuotteemme ovat käyneet kaupaksi ja toivotammekin OIKEIN HYVÄÄ KESÄLOMAA kaikille asiakkaillemme sekä yhteistyökumppaneillemme. Olemme tavoitettavissa luonnollisesti myös kesä-aikaan.


TOUKOKUU 2019

Keskittämisrenkaiden vienti Ruotsiin on alkanut. Vuodenvaihteessa ensimmäiset tilaukset Tukholman alueelle ja nyt toimitus osoitteena Göteborg. Uusia aluevaltauksia joissa arvostetaan Vevi-keskittämisrenkaiden korkeaa laatua sekä nopeaa kiinnitys- ja asennustekniikkaa. Pumppaamopuolella olemme jo viime vuodesta lähtien toimittanneet omilla muoteillamme valmistettuja komponentteja Ruotsiin.


HUHTIKUU 2019

Ruotsalainen BAGA Water Solutions Ab ja Oy Vevi-Va Ab ovat solmineet sopimuksen BAGA – merkkisten pumppujen ja niihin liittyvien komponenttien maahantuonnista huhtikuun alusta 2019. Vevi-pumppaamo voidaan nyt toimittaa uusilla, edullisilla pumppuvaihtoehdoilla!

Vevi-Va toimittaa myös näitä laadukkaita mutta edullisia Baga-pumppuja erikseen erilaisiin tarkoituksiin. Baga – pumput ovat menestystarina Ruotsissa – nyt meillä vain meiltä!


MAALISKUU 2019

SUJUTEK OY:n ja Vevi-Va:n yhteistyöprojekti Espoon KOTIMÄESSÄ saa nyt tuulta alleen. Alueella on n. 170 kiinteistöä jotka liitetään vesijohtoverkkoon ja joiden jätevedet johdetaan omien pumppaamoiden kautta pois. Sujutek ja Vevi-Va toimivat ‘’avaimet käteen’’- periaatteella. Tämä mahdollistaa kiinteistönomistajille kaikki toimenpiteet samassa paketissa: suunnittelun, kaivuut, asennuksen sekä pisteenä i:n päälle: kotimaisen vevi-ruuvipumppaamon.

Lauantaina 09.03. klo 10.00 - 13.00 on mahdollista tutustua asennustöihin osoitteessa KOTIRINNE 3 , Kotimäki. Tervetuloa!


HELMIKUU 2019

Vevi-Va on vahvasti mukana PASILA - ILMALA vesihuoltotunnelin saneerauksessa. 564 metriseen putkeen asennetaan 355 kappaletta vevi-keskittämisrengasta tukemaan kyseistä putkea. Hankkeen toteuttajina ovat HSY Kuntayhtymä, suunnittelijana Ramboll Suomi, rakentajana Destia ja putken sujuttaa KT-Tuenta. Katso video ».


MARRASKUU 2018

Lapinjärven Yrittäjäyhdistys on palkinnut 2018 - vuoden yrittäjäpalkinnolla Oy Vevi-Va Ab:n toimitusjohtajan Kim Kokon. Kim Kokko perusti yhdessä isänsä kanssa Lapinjärvellä toimivan yrityksen vuonna 1995.


Vevi-pumppaamoihin on nyt kehitetty, yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, huoltoa helpottavaa uutta tekniikkaa: uusi PAINEHUUHTELUYHDE joka mahdollistaa:

- tukoksien avaamisen paineletkulla
- paineen mittaukset
- huuhtelutoimenpiteet

Painehuuhteluyhteen sijoittaminen heti eristetyn välikannen alle mahdollistaa toimenpiteet suoraan ylhäältä käsin menemättä itse säiliöön. Asennukset alkavat heti.


LOKAKUU 2018

XYLEM WATER SOLUTIONS FINLAND:IN Ruotsissa valmistettu FLYGT-RUUVIPUMPPU on osoittautunut nappivalinnaksi VEVI – PUMPPAAMOON!

Tämä korkealaatuinen kokonaisuus on lisännyt pumppaamojen myyntiä nopeasti ja Vevi-Va Oy kasvaa kohisten. Vevi- Pumppaamo toimii kaikissa olosuhteissa ja edustaa jätevesikäsittelyn ehdotonta huippua.

Yrityksessä tullaan järjestämään yhteistyökumppaneille ja avainasiakkaille myös Vevi - Pumppaamojen ja Flygt – Ruuvipumppuun liittyviä huoltopäiviä, jossa käydään läpi uudet tekniset ratkaisut ja huoltoa helpottavat toimenpiteet.

Vevi-Pumppaamolle myönnetään 5 – vuoden takuu ja Flygt-pumpulle 2 – vuoden tehdastakuu.


SYYSKUU 2018

Oy Vevi-Va Ab ja Eerola Yhtiöt Oy tiivistävät yhteistyötään. Uusimpiin Vevi-ruuvipumppaamoihin on nyt myös saatavissa huoltoa helpottavaa uutta tekniikkaa.

Vevi-Pumppaamot varustetaan helposti näkyvillä olevalla käyttömanuaalilla sekä yhteydenotto infolla Eerola Yhtiöiden huoltopalveluun, luonnollisesti kellon ympäri.


ELOKUU 2018

Oy VEVI-VA Oy:n ja SUJUTEK Oy:n toukokuussa 2018 alkanut yhteistyö on alkanut kantamaan hedelmää. Ensimmäinen yhteistyöprojekti on Espoon Kotimäessä jossa suunnitellaan jätevesijärjestelmiä ja Vevi – pumppaamoiden asennuksia tulevina vuosina.

Kiinteistöjä on noin 170 joten projekti on haastava mm kumpuilevan maaston vuoksi. Korkeuseroista johtuen alueelle suositellaan riittävän tehokkaita ja kestäviä pumppaamoita ja niissä nk ruuvipumppuja. Kotimaisissa Vevi-pumppaamoissa käytetään laadukkaita 3-vaiheisia Flygt-ruuvipumppuja.

Vevi-Va ja Sujutek ovat alan edelläkävijöitä voidessaan tarjota kiinteistönomistajille nk ’avaimet käteen ’ – ratkaisuja jotka kattavat niin asennukset, kaivuut, suunnittelun, pumppaamot aina rahoitukseen asti. Veloituksetta tehtävät arviokäynnit kiinteistökohtaisesti ovat alkaneet vilkkaasti!